Fotbal

Borussia Dortmund vs. Atlético Madrid živě ve čtvrtfinále Ligy...

Atlético Madrid se představí v úterý večer na hřišti Dortmundu, kde bude hájit jednogólový náskok z prvního utkání. Odvetu můžete sledovat od 21:00 v TV.

 

Vstupenky na ME ve fotbale 2024 - předprodej, loterie, info

Česká reprezentace míří na Euro 2024 – a můžete i vy. Přečtěte si vše o vstupenkách na ME ve fotbale, včetně ceníku, časové osy a informací o loterii.

 

Zápas kola: Plzeň - Slavia - informace, bilance, zajímavosti

Přední týmy Fortuna ligy jdou proti sobě. ☝ Plzeň hostí Slavii. Sledujte tento atraktivní duel v neděli od 18:00 živě a zdarma na Fortuna TV.

 

Jak a kde sledovat Plzeň - Slavia živě? Livestream zdarma

Pokud se chce Slavia vrátit na první místo ligové tabulky, tak musí vyhrát v Plzni. Sledujte nedělní zápas od 18:00 živě a zdarma na Fortuna TV.

 

Viktoria Plzeň - Slavia Praha živě: online livestream zdarma

Slavia se vrátila do čela a soustředí se už jen na ligu, zatímco Viktoria bojuje na třech frontách. Sledujte jejich zápas živě na Fortuna TV.

 

TOP 10 nejlépe placených fotbalistů na světě

Podívejte se na žebříček nejlépe vydělávajících fotbalistů ⚽ pro sezonu 2023/2024. V článku naleznete ✔️ příjmy 10 nejštědřeji placených hráčů.

 

Viktoria Plzeň vs. Fiorentina živě ve čtvrtfinále Evropské...

Viktoria Plzeň hostí ve čtvrtfinále Evropské konferenční ligy italskou Fiorentinu. Zápas můžete sledovat od 18:45 na ČT sport.

 

Čtvrtfinále Ligy mistrů živě: Paris Saint-Germain vs. Barcelona

Po třech letech se v Lize mistrů opět utkají PSG a Barcelona. První čtvrtfinálový souboj začíná v Paříži ve středu od 21:00.

 

Atlético Madrid vs. Borussia Dortmund živě ve čtvrtfinále Ligy...

Na Estadio Metropolitano přijede v rámci čtvrtfinále Ligy mistrů Borussia Dortmund. Utkání odvysílá Nova Sport 4 od 21:00.

 

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024: program a výsledky

Veškeré důležité informace o mistrovství Evropy ve fotbale 2024 ⚽ naleznete v tomto článku. Fotbalové EURO ⭐ se v roce 2024 uskuteční v Německu.

 

Viktoria Plzeň v Evropské konferenční lize 2023/2024

Viktoria Plzeň ⚽️ hraje v sezoně 2023/24 Evropskou konferenční ligu. Přečtěte si informace o působení Plzně v pohárové Evropě.

 

Los Evropské konferenční ligy: rozlosování a kalendář online

Přečtěte si aktuální informace ✔️ o losu Konferenční ligy. V článku najdete rozlosování jednotlivých fází této soutěže, ⚽ kterou hraje i Plzeň.

 

UEFA Evropská konferenční liga 2023/2024: informace a program

Podívejte se na kompletní informace o Evropské konferenční lize, ⚽ jejíž vyřazovací část v sezoně 2023/2024 hraje ✔️ i Viktoria Plzeň.

 

Los Evropské ligy 2023/2024 - kompletní kalendář online

Rozlosování Evropské ligy ⚽️ je důležitou součástí celé soutěže. Podívejte se ☝️ na kalendář Evropské ligy i na působení českých týmů.

 
První 1 2 3 4 5 Poslední

VLOŽ EMAIL A ZÍSKEJ NEJVYŠŠÍ BONUS